Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

SAB isi deschide portile

In perioada 10 – 20 octombrie, la Romaero Baneasa isi va deschide portile Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2013. Evenimentul implineste anul acesta 20 de ani de la prima editie.
Salonul Auto Bucuresti si Accesorii este singura expozitie auto cu traditie, fiind primul eveniment auto cu caracter specializat din Romania si organizat „Sub Patronajul Ministerului Economiei, Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Transporturilor” precum si cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti si Registrului Auto Roman.
 

Una dintre surprizele acestei editii o consitituie prezenta BMW si MINI in cadrul SAB prin Automobile Bavaria, care vor prezenta in premiera nationala noul BMW Seria 4.
Vizitatorii vor putea admira autovehiculele expuse de BMW, Chevrolet, Citröen, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Kia, Land Rover, Mercedes-Benz, MINI, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Seat, Skoda si Suzuki.
Trust Motors importator Peugeot si Citroen va prezenta alaturi de autoturisme si intreaga gama de utilitare Peugeot: Partner, Expert Tepee si Boxer.
Citroen va expune toata gama de turisme si utilitare, inclusiv gama DS, vehiculele premium ale marcii Citroen.
Deoarece anul acesta se implinesc 20 de ani de la prima editie a SAB & Accesorii, in cadrul acestei editii vor avea loc o serie de evenimente conexe care vor adauga un plus de valoare evenimentului.

Articole similare

Ad