Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Safety Broker continuă campania umanitară a Unilink Polonia „Împreună susţinem poporul ucrainean”

Safety Broker de Asigurare este solidar cu poporul ucrainean şi susţine demersurile de umanitate efectuate de Crucea Roşie România în sprijinul populaţiei civile care părăseşte Ucraina din cauza războiului şi donează suma de 100.000 de lei. Acest demers vine în continuarea acţiunii partenerilor Unilink Polonia, care au donat 100.000 PLN în acelaşi scop.

Totodată, Safety Broker încurajează întreaga reţea de distribuţie, asistenţi în brokeraj, angajaţi şi colaboratori să continue această acţiune.

„În momente dificile, solidaritatea contează cel mai mult, iar vremurile pe care le trăim arată că bunatatea nu ţine cont de graniţe, iar oamenii, indiferent de poziţia lor pe hartă, se unesc şi îi susţin pe cei care au nevoie. Suntem alături de vecinii noştri, dar asta nu este suficient. Este de datoria noastră morală să-i ajutam. Noi, ca şi companie, pornim cu un gest mic, dar împreună, prin mobilizarea, implicarea şi responsabilizarea tuturor colaboratorilor şi angajaţilor Safety, sperăm să aducem o mică rază de speranţă în vieţile acestor oameni. Îi incurajăm pe toţi oamenii de bine care doresc să ajute să doneze on line prin crucearosie.ro”.

Safety Broker este cel mai mare broker de asigurare ce operează în România şi Republica Moldova, prin 150 de birouri teritoriale. Compania dispune în prezent de una dintre cele mai dezvoltate reţele teritoriale de sucursale şi agenţii la nivel naţional.

Articole similare

Ad