Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Sah la soferi! / Conferinta Tranzit, Timisoara, 23 si 24 aprilie

Pe 23 si 24 aprilie revista Tranzit organizeaza la centrul de conferinte de la Camera de Comert si Industrii din Timisoara cea de a doua conferinta a revistei Tranzit din acest an.
Peste 450 de reprezentanti ai firmelor de transport, de logistica, de productie (in special automotive), dar si furnizori de autovehicule, piese de schimb, lubrifianti si sisteme de monitorizare a flotelor, finantatori, asiguratori, burse de transport, s.a. si-au dat intalnire la Timisoara, unde va fi organizata, in cele doua zile ale conferintei, o adevarata expozitie de autovehicule (vor fi expuse camioane DAF; Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Renault Trucks, Scania si Volvo Trucks, alaturi de semiremorci Berger, Krone, Koegel si Schmitz Cargobull).
 

Am invitat specialisti din cadrul Ministerului Muncii pentru a lamuri problema acordarii de diurne soferilor profesionisti, precum si a discuta alte probleme legate de inspectia muncii la firmele de transport.
Reprezentanti din conducerea Directiei Rutiere a Ministerului Transporturilor, CNADNR, dar si din ISCTR si Autoritatea Rutiera Romana, vor raspunde intrebarilor transportatorilor cu privire la activitatea de control, iar reprezentanti ai asociatiilor profesionale vor prezenta demersurile intreprinse de acestea pentru a combate demersurile asociatiilor de profil din Franta, Germania si Italia care doresc o noua directiva europeana care sa impuna acelasi nivel de taxare a tuturor veniturilor soferilor, inclusiv diurna, in toate tarile europene.
De asemenea, o delegatie de experti francezi in asistenta rutiera vor face recomandari privind modul in care un sofer trebuie sa raspunda la controlul autoritatilor franceze cu privire la respectarea efectuarii pauzelor de odihna saptamanale in cabina camionului plus alte lamuriri privind legislatia de transport din Franta.
In cadrul conferintei vor mai oferite informatii despre securitatea tranzactionarii de servicii de transport pe BursaTransport, informatii despre noul Cod vamal, precum si sfaturi despre reducerea costurilor cu intretinerea camioanelor.

Mai multe informatii pe office@traficmedia.ro sau telefon 021 777 06 98/99

Parteneri

parteneri conferinta SAH LA SOFERI!

Articole similare

Ad