Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad

Scania a fost fortata sa opreasca temporar vanzarile si livrarile motoarelor V8 din cauza grevei la furnizorul de componente

O greva aflata in desfasurare la unul dintre furnizorii sai cruciali de componente ale motorului turnat impiedica Scania sa livreze in timp aproximativ 2.000 de camioane echipate cu motor V8. Sunt afectate si vanzarile si livrarile de motoare V8 industriale si marine. „Regret profund faptul ca nu putem oferi clientilor motorul Scania V8, care este punctul de referinta al industriei si parte a ADN-ului companiei noastre. 

Organizatia noastra de vanzari se concentreaza acum pe posibilitatea de a oferi motoarele de 13 litri ca alternativa sau alte solutii pentru a se asigura ca nu sunt afectati clientii isi ca ne putem indeplini angajamentele fata de ei. Depunem toate eforturile pentru a mentine increderea clientilor nostri“, a declarat Christian Levin, vicepresedinte executiv si sef al departamentului de vanzari si marketing.
Actuala greva este in desfasurare inca din 14 iunie. Scania a suferit si la inceputul anului de intreruperi ale livrarilor generate de furnizorului respectiv.
„Avem un parteneriat de peste 20 de ani cu acest furnizor. Facem tot ce ne sta in putinta pentru a ne asigura si optimiza lantul de aprovizionare, pentru a evita inconvenientele clientilor nostri“, a spus si Anders Williamsson, vicepresedinte executiv si seful departamentului de achizitii.

Articole similare

Ad