Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad

Scania estimeaza sa-si dubleze potentialul pana in 2020

Scania a livrat anul trecut circa 61.000 de camioane, iar conducerea companiei estimeaza ca pana in 2020 va ajunge la 120.000 de unitati anual in intreaga lume. Si vanzarea de servicii urmeaza sa creasca, pana la 25-30% din totalul vanzarilor. Pentru autobuze, potentialul va fi de 15.000 de unitati/an, iar pentru motoare marine si industriale, de 20.000. Pentru asta la centrele de productie se vor investi in urmatori trei ani 1,5 miliarde de coroane suedeze (o coroana suedeza echivaleaza cu circa 0,5185 lei).
 

Cresterea are la baza dezvoltarea economica: desi urmatorii ani vor fi la fel de grei pentru piata europeana, economiile din zona isi vor reveni pe termen lung si, in plus, cresterea va veni mai ales din Asia, Eurasia si Africa.
Pentru a-si imbunatati portofoliul de produse si servicii, Scania a identificat si anumite oportunitati de cooperare in cadrul Grupului Volkswagen, in special cu MAN, precum si arii ca axe, cutii de viteze sau componente pentru vehicule hibrid. Schimburi de cunostinte intre VW Group si Scania au avut loc si in IT, productie si logistica.

Articole similare

Ad