Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement

Schenker Logistics Romania introduce serviciul de relocare destinat companiilor private

Schenker Logistics Romania si-a extins portofoliul cu un serviciu de mutari, destinat exclusiv entitatilor cu capital strain, atat in Romania, cat si la nivel international. Procesul de evaluare si de planificare logistica difera fata de cel al relocarii de locuinte, atat prin volum, cat si prin complexitate. Prin DB SCHENKERmove, compania ofera servicii de consultanta, solutii specifice si personalizate de transport si logistica, planificare si executare a relocarii. Operatiunile de mutare, realizate de DB SCHENKERmove, aduc numeroase beneficii partenerilor companiei prin integrarea serviciilor, precum asigurarea bunurilor, depozitarea pentru perioade mari de timp, dezasamblare si asamblare, formalitati vamale.
 

“Serviciile noastre integrate de relocare au permis partenerilor nostri sa-si coordoneze nevoile, atat prin reducerea costurilor, cat si a timpului de executie", a declarat Albin Budinsky, CEO Schenker Logistics Romania.
DB SCHENKERmove este un serviciu de relocari de cea mai inalta calitate, furnizat la nivel global de echipe de profesionisti care garanteaza siguranta fiecarui obiect transportat.
Standarde de calitate. Acesta este certificat DIN EN ISO 9001:2008 – proces controlat de logistica si de relocare pentru colectare si depozitare la nivel national si international, care indeplineste cerintele DIN EN ISO 12522 partea 1 + 2.
DB Schenker este un furnizor international de servicii logistice cu peste 95.700 de angajati in 2.000 de locatii din lume. In Romania, compania detine sase sucursale si peste 60 de puncte de lucru

Articole similare

Ad