Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Schimbari in conducerea CHEP

CHEP, lider global in solutii pentru supply chain, l-a desemnat pe Gabriel Andronescu in rolul de Director, Commercial Strategy & Innovation. Andronescu va coordona proiectele de inovatie si cresterea profitabila a mai multor divizii de business ale grupului logistic (European Key Accounts, Pallecon and First Mile Solutions).
Acesta va preda responsabilitatile de management executiv, pe care le-a detinut timp de sapte ani, catre Gabriel Ivan, care preia conducerea CHEP Romania din data de trei septembrie 2018. Noul director desemnat pentru subsidiara locala are expertiza in supply chain si experienta semnificativa in roluri manageriale comerciale. A fost Managing Director si National Sales Director la Bunzl si a ocupat roluri de vanzari si manageriale la Wrigley Romania, Unilever si Diversey, parte din grupul SealedAir.
 

“Suntem multumiti ca am reusit sa castigam increderea pietei din Romania. E o fundatie solida pe care vom continua sa construim, alaturi de companiile partenere, lanturi logistice tot mai eficiente si sustenabile, de care vor beneficia toate partile – de la producatorul de materii prime, pana la consumatorul final. Vom continua sa conducem acest proces de modernizare a pietei de supply chain si sa aducem aici know-how-ul din reteaua globala – cum ar fi modul de a face tranzitia la un model de business circular – astfel incat clientii nostri sa aiba un avantaj competitiv in acest mediu de afaceri tot mai disruptiv,” a declarat Gabriel Andronescu.
„Dupa mai mult de 20 ani de experienta manageriala in sales, marketing si supply chain, ma bucur de oportunitatea extraordinara de a-mi oferi contributiala business-ul CHEP si la dezvoltarea pietei de distributie. Intr-o lume in care sustenabilitatea si responsabilitatea sociala se resimt deja ca nevoi stringente, CHEP a obtinut recunoasterea pietei pentru modelul sau circular si pentru solutiile reale oferite producatorilor pentru afaceri profitabile si responsabile. Ma voi concentra, alaturi de colegii mei pe nevoile reale ale pietei, pe inovatiesi pe facilitarea procesului de trecere la economia circularain industria de supply chain”, a adaugat Gabriel Ivan.
Romania este printre pietele cu cea mai rapida evolutie a afacerii la nivelul grupului logistic, cu un nivel record de crestere in reteaua europeana, in ultimii doi ani.

Articole similare

Ad