Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad

Schmitz a primit trofeul pentru „Cel mai bun vehicul comercial din Rusia din 2019“

Distinctia a fost acordata la categoria Semiremorci/Caroserii pentru modelul S.KO COOL cu lungime totala de 16,8 m, cu 25% mai mare decat a vehiculelor standard, pentru o capacitate de incarcare cu 25% mai mare, ceea ce sporeste semnificativ eficienta transportului. Izolarea a fost si ea sporita prin optimizarea a numeroase detalii si gradul de protejare a suprafetei utile a fost si el ridicat, pentru a preveni deteriorarile la cuplare. In plus, intreaga parte din fata a trecut printr-un facelift, noul aspect exterior aratand clar ca e vorba de o noua generatie de semiremorci.

Schmitz Cargobull este, asa cum declara reprezentantii sai, singurul producator de semiremorci din Europa care fabrica pereti laterali Ferroplast pentru semiremorci frigorifice cu lungime totala de 16,8 m dintr-o singura bucata, la centrul din Panevežys (Lituania), datorita noii facilitati de turnare a spumei. Aceasta constructie dintr-o singura bucata are ca avantaje robustetea si izolarea mai bune.
Decernarea premiului s-a facut la expozitia de vehicule comerciale Comtrans de la Moscova, pentru a 19-a oara in istorie, alaturi de decernarea premiilor pentru alte cinci categorii: Camion, Van, Autobuz, Lansare si Premiul Special al Juriului.

Articole similare

Ad
Ad