Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Schmitz Cargobull propune un sistem flexibil de arimare a marfii in semiremorcile cu prelata

Sistemele flexibile de securizare a marfii in cazul incarcaturilor partiale simplifica munca zi de zi, permitand o incarcare/descarcare rapida fara manipularea complexa a barelor de prindere. Greutatea mare a acestor bare poate reprezenta o provocare fizica majora pentru utilizatori, in special in conditiile schimbarilor demografice. 

Mai mult, elimina riscul ranirii ce ar putea aparea prin ruperea sau caderea barelor de prindere.
Sistemul de arimare a marfii in spatele remorcii utilizeaza acum o combinatie de „inele” (bucle) integrate in prelata si chingi care securizeaza incarcaturile partiale intr-un mod comparabil cu sistemele conventionale. Solutia ofera insa avantaje semnificative in termeni de sarcina utila, datorita economiilor de greutate obtinute prin eliminarea barelor de fixare si a barelor transversale.
Securizarea marfii in spate se face cu chingi atasate de inelele prelatei, cu ajutorul unor catarame. Inelele sunt integrate in prelatele laterale pe intreaga lungime a vehiculului. Chingile sunt montate ca bucle in jurul si in spatele marfii (cureaua nu poate fi legata in cruce). Sistemul ofera forte de fixare comparabile cu ale sistemului conventional.
Solutia propusa de Schmitz este inscrisa in competitia Trailer Innovation, la categoria „Siguranta“. 

Articole similare

Ad