Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad

Scule speciale și auxiliare de la Knorr-Bremse!

Knorr-Bremse TruckServices a fost creată cu o misiune clară: să ofere distribuitorilor, deţinătorilor de flote de autovehicule şi profesioniştilor din atelierele de reparații o gamă completă de produse şi servicii care măresc eficienţa în activităţile zilnice. Scopul nostru este să furnizăm consultanţă de specialitate şi asistenţă pe toată durata de viaţă a vehiculului. De fapt, doar un vehicul perfect funcţional este un vehicul bun. Sau, cum spunem noi: MENŢINEŢI-L ÎN MIŞCARE!

A avea la dispoziţie sculele potrivite în atelier este de o importanţă vitală. Fiecare profesionist doreşte să aibă scula specială potrivită pentru a face activitatea de reparare şi întreţinere cu uşurinţă, precizie şi în condiţii de siguranţă!

Cu Knorr-Bremse TruckServices, această viziune este acum accesibilă oricui. Toate seturile de scule sunt dezvoltate prin cooperare cu importanţi producători de scule specializaţi – scopul nostru fiind să asigurăm faptul că acestea corespund celor mai înalte standarde în ceea ce privește materialul şi calitatea execuţiei, dar şi că sunt uşor de utilizat zilnic.

Printre seturile de scule nou dezvoltate se numără:

  1. Setul de scule pentru compresorul cu ambreiaj – oferă, într-o cutie compactă, tot ce este necesar pentru întreţinerea în siguranţă şi fără complicaţii a ambreiajului. 
  2. Setul de scule pentru modulatoarele EBS de remorcă – Fiecare dintre diversele prize şi conectori are scula special dedicată care asigură o utilizare rapidă şi fără efort. Sculele individuale din cutia de scule sunt disponibile şi separat.
  3. Setul de scule pentru frâna pneumatică cu disc – oferă o pregătire perfectă pentru toate activităţile de reparații şi întreţinere, facilitând operațiunile regulate. Se pot oferi cutii de scule personalizate pentru frâne pneumatice cu disc la calitatea Knorr-Bremse, furnizate de diverşi producători de echipamente originale (OEM).
  4. Inelul special pentru montat-demontat cartuș filtru secator tip baionetă – De obicei, lucrurile mici sunt cele care contează. Cei care fac aceeaşi activitate în mod repetat, apreciază avantajele oferite de o sculă dedicată. De exemplu, scula specială pentru demontarea  şi montarea cartușului filtrului secator tip baionetă face ca lucrările de întreţinere la cartuşele baionetă ale EAC2.5 (Electronic Air Control) pentru aplicaţiile Volvo/ Renault, să fie mai uşoare, mai rapide şi mai sigure. Această sculă este potrivită pentru toate cartuşele baionetă Knorr-Bremse.
  5. Calibru de întreținere pentru camera de frână – În lucrările regulate efectuate zilnic în atelier, deciziile trebuie luate rapid şi precis. Calibrul de întreţinere pentru camerele de frână este  portabil, uşor de folosit și  oferă o indicaţie sigură dacă o piesă componentă trebuie să fie înlocuită. Calibrul de întreţinere pentru camerele de frâna poate fi utilizat la toate camerele de frână Knorr-Bremse.
  6. Cu testerul digital pentru potenţiometrul (indicatorul) de uzură se poate vedea imediat dacă funcţionarea potentiometrului la o frână cu disc Knorr-Bremse este corectă sau dacă este necesară înlocuirea acestuia.
  7. Setul de extractoare pentru cuple Raufoss este compus din şase extractoare originale din aluminiu, livrate într-o cutie utilă pentru protecţie şi păstrare în siguranţă

Să începem! Sunt multe de făcut!

Articole similare

Ad