Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Se închide circulația pe podul peste Olt situat pe DN 67B, între Drăgășani și Poganu! Rute ocolitoare!

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că a fost luată decizia închiderii circulației pe podul peste Olt de pe DN 67B, între Drăgășani și Poganu, pentru toate categoriile de autovehicule, începând cu data de 21.03.2023, ora 18:00,pentru siguranța participanților la trafic.

După finalizarea expertizei solicitate de către DRDP Craiova se poate lua o decizie cu privire la categoriile de autovehicule care pot tranzita acest pod sau dacă circulația va rămâne închisă definitiv, până la construirea unui pod nou.

DRDP Craiova împreună cu CNAIR vor încerca să scoată din contractul inițial de reabilitare al DN 67B, contract reziliat, măsură contestată în instanță de Antreprenor, obiectivul “Pod nou peste Olt pe DN 67 B, km 119+236”, pentru a se putea lansa licitația pentru executia lucrărilor în cel mai scurt timp.

Ruta ocolitoare pentru toate categoriile de autovehicule este DN 67B-DN 64-DJ 678C-DJ 678-DN 67B Drăgășani-Fiscalia-Buciumeni-Câmpu Mare.

Se mai poate folosi și urmatoarea rută pentru autovehicule cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 t: DN 67B-DN 64-DJ 546G-DJ 546-DN 67B Drăgășani-Strejești-Moșteni-Poganu.

Articole similare

Ad