Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad

Seminar ARILOG – Road Transportation Management

3 iunie, Hotel Intercontinental Bucuresti

Pe 3 iunie, Asociatia Romana de Logistica organizeaza evenimentul „Road Transportation Management“, venind astfel in sprijinul companiilor care activeaza in acest sector cu solutii concrete si exemple de bune practici. Seminarul de primavara ARILOG va dezbate structura costului/km si dezvoltarea transportului catre pietele din est si sud-eEst.
 

ARILOG a fost invitata sa faca parte din grupul de discutii organizat de Ministerul de Finante pentru stabilirea procedurilor de returnare a unei parti din acciza pe motorina catre transportatorii de bunuri si persoane. Iar in deschiderea seminarului se va discuta despre stadiul acestor discutii si abordarea asociatiei in numele membrilor.
Alte teme de discutii vor viza: transportul catre pietele din est si sud-est (provocari – licente si documente necesare, taxe internationale, bariere culturale), costul/km (o analiza comparativa a costului/km, la care participa operatorii logistici detinatori de flote si utilizatorii de servicii de transport detinatori de flote), siguranta si securitate rutiera (formalismul pregatirii primului ajutor in dobandirea permisului auto in raport cu transportul trusei medicale de prim ajutor si necesitatea realizarii unui raport privind evaluarea unei vieti pierdute pe sosea).

Mai multe informatii pe site-ul evenimentului: http://www.arilog.ro/evenimente/seminarii/seminar-arilog-3-iunie-2014/tematica.html

Articole similare

Ad