Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Semiremorca cu zero emisii S.KOe intră în teste practice în Olanda

Un prototip al S.KOe, semiremorca cu zero emisii a celor de la Schmitz Cargobull, a intrat recent în teste, în Olanda, la compania de logistică Cornelissen, care va face livrări la un lanț de supermarket-uri.

S.KOe reprezintă o inovație a producătorului german pentru zonele cu „zero emisii” din orașe: unitatea de răcire electrică S.CUe folosește energia de la noua punte electrică a remorcii, iar emisiile de NOx și CO2 sunt zero. Predarea a fost făcută în prezența reprezntanților Cornelissen, a lanțului de magazine Albert Heijn și a companiei de leasing TIP.

Citește și: ECS echipează 76 de semiremorci cu panouri solare de la Thermo King

Unitatea este un S.KOe COOL SMART cu o axă electrică și un sistem electric de răcire cu un sistem de baterii electronică integrată. Unitatea de răcire S.CUe este proiectată pentru răcirea și încălzirea mărfii fără a genera emisii. Acest lucru este posibil fără restricții în ceea ce privește răcirea (până la 15.900 W) și puterea de încălzire (9.100 W). Bateriile sunt instalate pe trenul de aterizare, în locul rezervorului de motorină. Printre altele, noua punte electrică recuperează energie la frânare și astfel reduce timpul de reîncărcare a bateriei prin sistemul electric.

Articole similare

Ad