Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Semiremorcile Novum, in centrul atentiei la standul Kögel de la transport logistic

Expozitia va avea loc la München, in perioada 4-7 iunie, iar Kögel va participa sub motto-ul „Innovations made for you! – Kögel NOVUM: Light & Strong“ si va expune trei semiremorci din generatia Novum, care, de la lansarea din vara anului trecut, a primit mai multe premii, inclusiv Trailer Innovation 2019. Este vorba de modelele Kögel Trucker Trailer (KTT), intr-o varianta noua, de sasiul de container Port 45 Triplex, a carui masa a fost redusa, si de Cargo Rail, alaturi de piese de schimb originale Kögel si de specialisti care sa prezinte serviciile aferente semiremorcilor: finantarea, Full-Service, depanarea si telematica. Iar ofertele speciale pe perioada targului costau din pachetul standard incepand de la 2,50 euro pe zi, alaturi de Kögel Telematics cu pachetul BasicTrailer incepand de la 0,25 euro pe zi, care combina serviciile PosControl, TrailerControl si EBSControl. Kögel prezinta si „Parts Shop”, serviciul online extins si modernizat pentru piese de schimb, cu un nou sistem inteligent de gestionare a garantiilor.

KTT este rezultatul unui sondaj de opinie pe tema „semiremorca perfecta pentru soferii de camion”, realizat de Kögel in randul conducatorilor auto profesionisti la Truck Grand Prix, Wolfsmeile, si in centrele service de pe autostrazi. Modelul de la transport logistic 2019 va fi prevazut cu FastSlider, sistemul de deschidere si blocare rapida Kögel, care scurteaza timpii de incarcare si le permite soferilor o manipulare mai rapida, mai simpla si mai sigura in timpul incarcarii si descarcarii.
Kögel Port 45 Triplex a fost prezentat in premiera la Expozitia Internationala de Automobile 2018, iar de atunci inginerii Kögel au redus si mai mult masa proprie, pana la circa 4.450 kg in versiunea de baza, o masa totala tehnica de 41.000 kg si o sarcina verticala de 14.000 kilograme, pentru transportul containerelor ISO de 20, 30, 40 si 45 de picioare si al celor High Cube de 40 si 45 de picioare. Iar Kögel Cargo Rail, cu masa proprie redusa, ce porneste de la 6.350 kg in versiunea de baza, este prevazut cu un cadru exterior optimizat si o caroserie imbunatatita ce caracterizeaza generatia Novum, care il fac mai robust si simplifica manipularea in utilizarea zilnica. Modelul are un grad inalt de personalizare si este economic in exploatare.

Articole similare

Ad