Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

sennder, transportatorul digitalizat de marfă, se lansează în România

sennder, principalul transportator digitalizat de marfă din Europa, se lansează pe piaţa din România, fiind astfel primul furnizor digital de servicii de expediere de mărfuri din regiune. Cu 11 birouri în toată Europa, sennder își continuă expansiunea strategică, în vederea extinderii densității rețelei de transport. Cu noul birou de la București, sennder își va creşte prezența în Europa Centrală și de Est, după birourile deschise în Polonia și Țările Baltice.

Cu peste 90.000 de șoferi și 25.000 de companii de transport, România este una dintre piețele de logistică şi transport cu cea mai rapidă dezvoltare din Europa, reprezentând o punte de legătură esențială între Europa Centrală și de Est.

„Avem plăcerea să vă anunțăm expansiunea companiei noastre în România, una dintre cele mai mari piețe de logistică din Europa. Deschiderea acestui birou reprezintă un pas important către implementarea viziunii noastre de a conduce logistica spre un viitor sustenabil, prin fructificarea avantajelor tehnologiei”, a declarat Tom Christenson, directorul general administrativ al sennder.

Operațiunile sennder din România sunt conduse de Bogdan-Gabriel Steliean, care are peste 10 ani de experiență în domeniul logisticii şi ai transportului, câștigată la DHL Freight și GEFCO Group. Compania are ca obiectiv extinderea echipei de la București de la 11 angajați în prezent, la 40 până la finalul anului. sennder face angajări practic pentru toate pozițiile, inclusiv departamentele de resurse umane, financiar și vânzări.

„Extinderea numărului de birouri reprezintă următorul pas logic în vederea atingerii unei densități mai mari a celei mai extinse rețele de transportatori din Europa. Dată fiind volatilitatea la care este supusă logistica, noi dorim să ne ancorăm în Europa Centrală și de Est cu mai mulți transportatori și expeditori. Dorim să devenim un partener de încredere al transportatorilor și expeditorilor din România, care vor profita cu siguranță de avantajele oferite de platforma digitală a sennder și vor reuși să atenueze deficiențele prezente pe piață”, a declarat Bogdan-Gabriel Steliean, General Manager Romania.

Misiunea sennder este să utilizeze beneficiile oferite de prelucrarea datelor pentru a crea o rețea de transport rutier eficientă. Prin platforma sa digitală, sennder conectează în mod direct expeditorii mari de nivel de întreprindere cu companiile de transport mici și mijlocii.

sennder are capacitatea de a oferi expeditorilor și transportatorilor mai multe rute, vizibilitate sporită și economii mai mari, ajutând în același timp și în scăderea emisiilor. Platforma sennder include 40 000 de camioane care deservesc zece transportatori din DAX 30 Germania și unsprezece din Euro Stoxx 50 – cu peste 1 milion de încărcături transportate până la această dată.

sennder a fost fondată în 2015 de David Nothacker, Julius Köhler și Nicolaus Schefenacker. Compania este principalul transportator digitalizat de marfă din Europa, oferind transportatorilor acces la o flotă proprie conectată, care numără mii de camioane. În contextul industriei tradiționale, sennder se mișcă rapid și se concentrează pe digitalizarea și automatizarea tuturor proceselor de logistică rutieră.

sennder dispune de 40.000 de mii de camioane în toată Europa, cu acces la mai mult de 120.000 de vehicule, dar și de o echipă de peste 900 de angajați. Prin utilizarea avantajelor oferite de tehnologia proprie brevetată, sennder construiește un ecosistem prin care această ramură poate intra în secolul 21 înzestrată cu un nou nivel de transparență, eficiență și flexibilitate.

sennder se bucură de susținerea unor investitori de renume, cum ar fi Baillie Gifford, Accel, Lakestar, Fiege, HV Capital, Project A, Next47, Scania Growth Capital, Earlybird sau Perpetual.

Articole similare

Ad