AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad

Seria 1401 si-a demonstrat aptitudinile in Portul Agigea

Linde Material Handling a demarat, in cursul lunii octombrie, o ampla campanie de promovare a echipamentelor grele pe pietele din Europa de Est, organizand un roadshow prin Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Ungaria si Romania. In tara noastra, evenimentul a fost coordonat de Elmas, importatorul exclusiv al produselor Linde, care si-a invitat clientii in Portul Agigea pentru o demonstratie de forta a seriei de echipamente Linde H100-180.
 

Producatorul german de echipamente si-a prezentat stivuitoarele diesel Linde H100-H180 echipate cu transmisie hidrostatica si dedicate sarcinilor mari, intre 10 si 18 t, in cadrul unui roadshow care a ajuns la mijlocul lui octombrie si in Romania. „Road-show-ul din Europa de Est reprezinta continuarea consecventa a strategiei noastre de a mentine apropierea fata de clienti, pentru a le oferi posibilitatea de a vedea stivuitoarele noastre in actiune“, a explicat Ralf Dingeldein, vicepresedinte Stivuitoare noi Linde MH.
Cele mai multe prezentari si demonstratii au avut loc in spatiile diferitilor clienti, pe aplicatii reale. Caravana din Romania, l-a avut ca partener pe importatorul exclusiv Elmas. Locatia aleasa a fost portul Agigea din Constanta, unde participantii la eveniment au putut vedea si testa stivuitoarele Linde in mediul lor.
Campania de promovare derulata de Linde pentru echipamentelor din gama grea a venit intr-un moment foarte potrivit, intrucat piata de profil s-a situat anul acesta intr-o usoara crestere, Elmas livrand deja mai multe unitati noi.

Echipamente dedicate aplicatiilor grele
Pentru demonstratii au fost alese stivuitoarele ultimei serii Linde 1401, formate din 10 modele diferite, cu centre de greutate a sarcinii cuprinse intre 600 si 1.200 mm. Stivuitoarele de mare capacitate dispun de conceptul integrat de operare alcatuit din pedala dubla Linde, joystick-uri de operare electrice pentru actionarea functiilor de ridicare …

Articole similare

Ad
Ad