Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Shell achiziționează o afacere de top cu soluții de taxare pentru a îmbunătăți experiența clienților în transportul rutier

Shell Commercial Road Transport a semnat un acord de vânzare și cumpărare pentru a achiziționa MS Europe BV (MSTS Tolls), un furnizor de top de soluții de taxare, de la TreviPay. MSTS Tolls, cu portofoliul său de produse inovatoare și expertiză în domeniul taxării va permite Shell să construiască cea mai bună experiență de taxare pentru clienții din sectorul transportului rutier comercial european. Achiziția este de așteptat să se închidă spre sfârșitul anului 2021.

„Clienții noștri din sectorul transportului rutier comercial european caută soluții simple și integrate la provocările și oportunitățile pe care le aduce tranziția energetică. Shell este deja lider pe piața cardurilor de combustibil cu o ofertă competitivă de taxare și management al flotei”, a spus Izabela Jamka, director general marketing și sustenabilitate al Shell Commercial Road Transport în Europa. „Suntem încrezători că expertiza în soluții de taxare, capacitățile tehnologice și talentul pe care le aduce MSTS Tolls vor permite Shell să îmbunătățească și mai mult oferta și experiența clienților.”

„Industria de taxare din Europa este în continuă evoluție. Soluțiile inovatoare MSTS Tolls sunt concepute pentru a ține pasul cu schimbările actuale și viitoare”, a declarat Tapas Samantaray, Managing Director al MSTS Tolls. „Există un potențial semnificativ de creștere în sectorul transportului rutier comercial european. Suntem încântați de oportunitatea oferită de Shell de a ajuta MSTS Tolls să își atingă întregul potențial pentru clienții și angajații noștri. Așteptăm cu nerăbdare să ajutăm Shell să-și dezvolte afacerea de transport rutier comercial și să sprijinim eforturile companiei în vederea decarbonizării.

MS Europe B.V. va funcționa ca o subsidiară deținută în totalitate de Shell. Tapas Samantaray și echipa de management vor continua să conducă MSTS Tolls și să ofere clienților același nivel înalt de servicii și asistență.

Investiția în afacerea MSTS Tolls permite Shell să simplifice și mai mult experiența de gestionare a flotei, creând în același timp sinergii cu ofertele de produse Shell existente în sectorul transportului rutier comercial.

Articole similare

Ad