Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Shell deschide primul hub dedicat încărcării vehiculelor electrice

Shell a deschis primul său hub dedicat încărcării vehiculelor electrice din Marea Britanie, pe locul unei vechi benzinării din cartierul londonez Fulham.

Hub-ul Shell Recharge a fost complet transformat pentru utilizarea vehiculelor electrice prin instalarea a 9 puncte de încărcare rapidă de 175 kW, despre care Shell susține că pot încărca mai multe mașini electrice de la 0 la 80% în aproximativ 10 minute.

Hub-ul oferă, de asemenea, o zonă de relaxare, o cafea Costa, un Little Waitrose și Wi-Fi gratuit. Shell susține că hub-ul de încărcare folosește un design durabil, inclusiv un baldachin distinctiv din lemn cu panouri solare încorporate.

Acesta este folosit ca proiect pilot de către Shell la nivel global și este prima dată când transformă o benzinărie existentă într-un hub dedicat pentru încărcarea vehiculelor electrice. Shell susține că toate punctele sale de încărcare publice pentru vehicule electrice, inclusiv noul hub Fulham, funcționează cu energie regenerabilă certificată 100%.

Șeful Shell Mobility, István Kapitány, a spus că noul spațiu de încărcare „ne oferă tuturor o privire asupra viitorului mobilității”. El a adăugat: „Șoferii de vehicule electrice caută o experiență de încărcare cât mai rapidă, convenabilă și confortabilă.”

Shell oferă în prezent 119 puncte de încărcare pentru vehicule electrice, cu scopul de a crește la 5.000 de puncte de încărcare pentru vehicule electrice în diferite locații până în 2025. De asemenea, deține Ubitricity, care s-a angajat să instaleze 50.000 de încărcătoare pe stradă până în 2025.

Articole similare

Ad