Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Şi în Spania creşte piața camioanelor și furgonetelor

Cu o creștere de 29,7% și, respectiv, 39,4%, piața camioanelor și a furgonetelor din Spania a urcat vertiginos în a treia lună a anului, o veste excelentă pentru două segmente care au suferit multe suișuri și coborâșuri în ceea ce privește înmatriculările de când a început criza din domeniul sănătății, în urmă cu trei ani.

Înmatriculările de camioane

Astfel, în cazul vehiculelor comerciale, în luna martie au fost livrate 2.567 de unități, cu aproape 30% mai multe decât în aceeași lună din 2021, în timp ce tendința cumulată pentru acest an este de asemenea pozitivă, cu o creștere de 16,8%, pentru un total de 6.976 de unități.

Înmatriculări de furgonete

Creșterea a fost semnificativă și în cazul vehiculelor comerciale uşoare. În total, înmatriculările din luna a treia au totalizat 13.434 de unități, în creștere cu 39,4% față de anul trecut. La sfârșitul primului trimestru, au fost înregistrate un total de 34.163 de vânzări, o creștere de 31,2%. În ceea ce privește vânzările pe canale, doar vânzările către liber profesioniști au înregistrat o scădere față de anul precedent, cu o scădere de 5,6% și 2.110 unități. Pe de altă parte, înmatriculările către companii și societăți de închiriere au obținut creșteri notabile, cu 56,9% și, respectiv, 35,2%.

Articole similare

Ad