Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad

Siemens incheie un parteneriat cu Total pentru decarbonizarea productiei de GNL

Siemens Gas and Power (GP) a incheiat un acord cu Total, un grup energetic pe scara larga, pentru a promova noi concepte in productia de gaz natural lichid (GNL).
In cadrul contractului, Siemens Gas and Power desfasoara studii pentru a explora o varietate de posibile proiecte de instalatii de lichefiere si de producere a energiei electrice, cu scopul final de a decarboniza productia de GNL.
Studiile vizeaza domenii cheie, cum ar fi reducerea amprentei de mediu a instalatiilor de lichefiere pentru GNL si a emisiilor asociate de gaze cu efect de sera, fiabilitatea instalatiei, respectarea reglementarilor si costurilor de dezvoltare.
Conceptele care urmeaza sa fie explorate includ folosirea sistemelor compresie electrice sau cu turbina a gazului in combinatie cu tehnologii dovedite cu agent frigorific simplu sau mixt, selectarea echipamentelor care pot reduce la minimum sau care pot elimina procesele de ardere, dezvoltarea tehnicilor de imbunatatire a eficientei instalatiilor de generare a energiei (sisteme de recuperare a caldurii, de racire a aerului de intrare, ardere suplimentara, integrare regenerabila, stocare in baterie etc.).
Studiile exploreaza, de asemenea, modul de folosire a platformelor de digitalizare si automatizare pentru optimizarea proiectarii instalatiilor si realizarea unei executii perfecte a proiectului.

Articole similare

Ad