AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Sistem de monitorizare a presiunii in pneuri la basculante

Sistemul de monitorizare a presiunii din anvelope si de umflare dezvoltat de Schmitz Cargobull mentine in permanenta presiunea optima a anvelopei, ceea ce ofera transportatorului economii prin reducerea uzurii acesteia si a consumului de combustibil. Soferul este imediat informat despre o pierdere lenta sau brusca de presiune a aerului din pneuri si poate reactiona in timp util, inainte sa apara daune ulterioare sau sa fie pusi in pericol alti participanti la trafic.
 

Pe langa monitorizarea presiunii, sistemul tine sub control si temperatura in interiorul anvelopei (sau a jantei), detectand din timp defectiuni ale franelor si/sau rulmentilor.
Informatiile sunt afisate convenabil utilizand o aplicatie instalata pe un dispozitiv mobil (smartphone sau tableta PC). O inspectie vizuala a anvelopelor inainte de plecarea in cursa este suficienta, nemaifiind necesare teste de presiune pe fiecare roata, care consuma timp. Soferul primeste o avertizare pe displayul dispozitivului in eventualitatea unei probleme a anvelopei, iar presiunea este ajustata automat la nivelul potrivit utilizand un sistem de pompare, ceea ce permite vehiculului sa continue calatoria pe o distanta limitata catre urmatorul service in eventualitatea unei pierderi graduale a presiunii din anvelopa.

Articole similare

Ad