Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Smart Touch Technologies automatizează documentele și procesele pentru două divizii locale ale DKV Mobility

Smart Touch Technologies, start-up-ul românesc de „deep tech“ lansat anul trecut, își consolidează prezența pe piață prin procesarea inteligentă a documentelor auto pentru două companii parte a grupului DKV Mobility, unul dintre cei mai importanți furnizorii de servicii de mobilitate pentru industria logisticii și a transporturilor la nivel mondial. Este vorba despre compania independentă de combustibil Smart Diesel și despre Tax Refund, specializată în recuperate de TVA și accize pentru tranzacțiile intracomunitare cu carburant și taxe de drum.

Serviciile oferite de Smart Touch Technologies celor doi clienți prin Apollo – cea mai complexă platformă SaaS de captare, procesare și schimb de date din Intelligent Document Processing – vizează automatizarea procesării datelor din documentele auto (CIV, talon, întocmire contracte etc.) și ajută Smart Diesel și Tax Refund să răspundă prompt cererilor din partea clienților, eliminând riscul apariției unor erori umane în procesarea datelor.

„Într-o lume dinamică, cum este cea a transporturilor, pentru a avea succesul garantat ai nevoie alături de tine de parteneri de încredere, de oameni specializați, cu expertiză în domeniu. Înțelegând nevoile clienților noștri și dinamica industriei în care activăm împreună, ne-am conectat și procesele noastre interne la cele mai noi soluții tehnologice care să ne ajute să transformăm procesele repetitive în unele eficiente și sigure. Împreună cu echipa Smart Touch Technologies am creat un ecosistem de date inteligent, bazat pe AI, care s-a transpus practic în îmbunătățirea performanței companiilor noastre”, a declarat Georgiana Corciova, VAT & Road Tolls Team Leader, Smart Diesel.

„Transformarea digitală, care include printre altele automatizare, machine learning, inteligența artificială, sisteme digitale de management al transportului, începe să nu mai fie o opțiune, ci o necesitate pentru companii și antreprenori care vor să-și optimizeze și dezvolte afacerile. De-a lungul celor 17 ani petrecuți în industria de transport și logistică, am fost martorul transformării acestei industrii și am văzut beneficiile schimbării. Ne bucurăm că cele două divizii ale grupului DKV Mobility, Smart Diesel și Tax Refund, au hotărât să facă acești pași pe calea noii normalități tehnologice și să folosească acest avantaj competitiv puternic”, a declarat Decebal Popescu, Co-founder & Managing Partner Smart Touch Technologies.

Articole similare

Ad