Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Solaris, la al 59-lea congres UITP de la Dubai

Solaris si-a anuntat prezenta la cel de-al 59-lea congres UITP de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), care va avea loc intre 10 si 14 aprilie 2011. La standul 8A200, producatorul polonez, care sarbatoreste 15 ani de existenta in 2011, va expune o gama completa de autovehicule destinate transportului urban, inclusiv o versiune inovatoare a autobuzului Urbino. Aceasta este in operare la Autoritatea de Transport Rutier din Dubai (RTA) si dispune de un sistem performant de aer conditionat, pentru a face fata temperaturilor ridicate din regiune.

In Dubai este operata o flota de 225 de autobuze Solaris, una dintre cele mai mari din lume.
Solaris Urbino cu podea coborata este disponibil in dimensiuni de la 8,6 la 18 m lungime si poate fi configurat cu numeroase variante de trenuri de rulare, cu motorizare diesel sau pe baza de tehnologii de propulsie alternativa.
La congresul UITP, producatorul polonez va pune accent mai ales pe disponibilitatea modelelor hibride diesel-electrice, care reduc consumul de carburant cu pana la 30% si emisiile poluante cu 78%.
Solaris investeste masiv si in motoare electrice, in vederea perfectionarii gamei de troleibuze si a familiei de tramvaie cu podea coborata Tramino, cu platforma modulara, ce permite numeroase variante de configurare.

Articole similare

Ad