Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Solutia WebEye pentru a inlesni procesele financiare din logistica

WebEye a lansat solutia Scanner, care face posibila transmiterea in timp real a documentelor de insotire a marfii si a altor documente specifice activitatii de transport pentru a reduce astfel timpul de procesare a tranzactiilor financiare. Momentan, aplicatia este dezvoltata pentru sistemul Android.
Transmiterea rapida si sigura a documentelor este o provocare constanta pentru operatorii din domeniul transportului de marfa. Eficienta activitatii depinde de transferul optim al documentelor de calatorie CMR.
 

Acest lucru este esential pentru a asigura livrarea documentelor de insotire conform termenilor contractuali. Odata confirmata primirea documentelor de catre cealalta parte, companiile transportatoare pot initia actiunea financiara a tranzactiei. In cazul transporturilor de marfa internationale, actiunea de returnare si procesare a documentelor pe suport de hartie poate dura zile sau chiar saptamani, ceea ce poate genera intarzieri majore in obtinerea, de catre compania logistica, a platii aferente.

Articole similare