Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Solutiile privesc spre viitor, insa raman ancorate in realitatea actuala

Competitia International Forklift of the Year (IFOY) i-a provocat si anul acesta pe producatorii de echipamente sa vina cu propuneri de modele inovative, care sa ofere economie si productivitate. Testele cu cele 13 echipamente si solutii intralogistice propuse de BYD, Jungheinrich, Liebherr, Still, Gebr.Schulte si Wegard s-au desfasurat la Hanovra, prilej cu care membrii juriului au avut posibilitatea nu numai sa incerce echipamentele nou-lansate in 2017-2018, ci si sa discute cu reprezentantii producatorilor si cu experti in ergonomie referitor la tendintele din industria intralogistica. Lipsa de anul trecut a stivuitoarelor cu contragreutate, dar si a macaralelor si echipamentelor de ridicare, este suplinita acum de cate doua modele pentru fiecare categorie, ceea ce arata ca intralogistica, desi se indreapta catre automatizare si inlocuirea operatorilor din depozit, inca are nevoie de solutii clasice, dar modernizate, care sa ofere productivitate.
 

Anuntarea castigatorilor si ceremonia de premiere va avea loc in seara de deschidere a targului de intralogistica CeMAT, ce se va desfasura intre 23 si 27 aprilie la Hanovra.

Categoria „Stivuitoare cu contragreutate“ i-a pus fata in fata pe BYD si Still
Juriul IFOY a nominalizat anul acesta doua produse la categoria stivuitoarelor cu contragreutate. Primul candidat este ECB50C, cu o capacitate de incarcare de 5 t, de la BYD, lansat in decembrie. Puternicul stivuitor electric cu furci ofera sase ore de operare continua, cu bateriile Li-ion de 80V si 810 Ah Lifepo, putand fi complet incarcat in doar trei ore. Cu acest model, producatorul chinez concureaza modelele diesel si pe gaz, in special in ceea ce priveste utilizarea in exterior, in industria materialelor de constructii, bauturi, industriile prelucratoare si de prelucrare a deseurilor.

Articole similare

Ad
Ad