Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Sondaj: Cum vad antreprenorii masurile guvernamentale

In afara somajului tehnic, vazuta de 82% dintre antreprenori drept o masura pozitiva, toate celelalte masuri guvernamentale au inregistrat perceptii negative, de la programul de sustinere a amanarii platii ratelor la proiectul IMM Invest, arata un sondaj realizat de Frames in randul mai multor companii.
Potrivit barometrului privind starea economiei realizat in perioada 13-23 aprilie in randul a 250 de companii din intregul spectru economic, 78% dintre antreprenorii si managerii chestionati au declarat ca nu cred ca statul va veni in sprijinul lor cu un plan concret pentru sustinerea reluarii activitatii. Motivele aceste perceptii tin, in principal, de resursele financiare insuficiente, indicata de 81% dintre cei chestionati si de incapacitatea administrativa (62%). Intrebati care va fi rolul statului in perioada de dupa starea de urgenta, majoritatea respondentilor (71%), l-au clasificat drept unul nesemnificativ, in timp ce numai 15% il considera drept important.
In afara somajului tehnic, vazuta de 82% dintre antreprenori drept o masura pozitiva, toate celelalte masuri guvernamentale au inregistrat perceptii negative, de la programul de sustinere a amanarii platii ratelor la proiectul IMM Invest. Intrebati daca amanarea platii ratelor, gestionata de stat, este o masura functionala, 63% dintre respondenti au raspuns ca nu, iar 21% au declarat ca nu stiu sa raspunda. In ceea ce priveste programul IMM Invest, opinia generala (92%) este ca acest program s-a nascut mort.

Articole similare

Ad