Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Specialiștii din domeniul transportului și logisticii își dau întâlnire la București în octombrie la Romexpo.

Organizatorii celei mai mari expoziții de transport și logistică din Europa Centrală și de Est (TransLogistica Polonia) intră în România! Expoziția poloneză atrage anual în jur de 300 de expozanți internaționali și aproape 10.000 de profesioniști.

În noile condiții, sectorul transportului și logisticii din România devine un subiect de interes pentru investorii străini și expoziția își propune să devină locul unde fiecare reprezentant al industriei va avea posibilitatea să găsească noi oportunități de extindere și avansare.

Ediția românească a evenimentului va avea loc în incinta pavilionului central al complexului Romexpo din București. Organizatorii își propun în primul rând să creeze plusvaloare pentru companiile românești de transport și logistică și să le ajute să-și contruiască un sistem competitiv pentru a se dezvolta mai mult atât pe plan extern cât și intern.

În cadrul expoziției veți reuși să găsiți profesionșiti ai transportului și logisticii și de asemenea companii internaționale și românești care vă vor oferi cele mai bune condiții pentru o cooperare avantajoasă.

Pe parcursul a trei zile intensive, transportatorii, expeditorii de marfă și operatorii logistici vor avea acces direct la producători, lanțuri de retail și distribuitori diverși (expeditori și proprietari de marfă), deci antreprenori care folosesc sau caută servicii logistice.

De asemenea, furnizorii de tehnologii IT și soluții destinate sectorului de transport și logistică (telematică, caduri de combustibil, sistemele de colectare a taxelor, producători de flote etc.) vor avea șansa de a contacta proprietari de flote, transportatori, expeditori de marfă.

Expoziția TransLogistica este organizată în colaborare cu Uniunea Societăților de Expediții din România, Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din România și Federația Operatorilor Români de Transport.

Printre participanții la eveniment se găsesc: Portul Constanța, Grup Feroviar Român, CFR Marfă, Ep-Rail, Heisterkamp, Contransport, DTS Logistic, Jungheinrich, EuroTeam BG etc.

Cei interesati sa expuna produse sau sa contracteze un stand expozitional, se pot adresa managerului expozitiei, Gorincioi Grigore, la tel.: +40 747 903 210.

Articole similare

Ad