Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Spectacol nocturn pe șoselele elvețiene cu Faymonville MegaMAXX

Compania Samuel Amsler AG a folosit un trailer jos MegaMAX cu două axe de la Faymonville pentru a transporta un container semi-circular din oțel de 24 t, 21 m lungime și cu înălțime mare, prin Elveția, de la Muttenz la Emmen, pe un drum dificil de 100 km, cu obstacole. Combinația a avut o lungime totală de 32 m, ceea ce făcea dificilă intrarea și ieșirea pe/de pe autostradă sau în/din sensurile giratorii.

Dar MegaMAX cu axe pendulare este conceput exact pentru acest tip de misiune de transport, deoarece suspensia hidraulică se poate ridica și coborî cu 600 mm, ceea ce a permis evitarea obstacolelor și indicatoarelor rutiere, în condițiile în care containerul ieșea cu 1,86 m în afara trailerului. Iar unghiul de virare de 60 de grade al boghiului axei pendulare a permis realizarea în bune condiții a tuturor întoarcerilor.

Pentru virarea boghiului s-a folosit radiocomanda, iar un asistent angajat al firmei de transport s-a ocupat de asta cu o precizie de centimetri, ceea ce a făcut ca misiunea șoferului să fie mai ușoară. Un alt avantaj al trailerului este greutatea proprie mică, ce permite sarcini utile mari. De altfel, Amsler are mai multe trailere joase Faymonville în flotă, pe care le poate combina pentru a transporta o paletă larg de componente, cum ar fi grinzi de dimensiuni foarte mari.

Articole similare

Ad