Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Sphera Franchise Group reuneste KFC, Pizza Hut si Pizza Hut Delivery

Sphera Franchise Group va reuni marcile KFC, Pizza Hut si Piza Hut Delivery. Grupul reuneste si KFC in Republica Moldova si in zona de nord-est a Italiei, cu vanzari totale de peste 130 de milioane de euro, aproximativ 100 de locatii si peste 4.000 de angajati. Structura actionariatului Sphera Franchise Group ramane aceeasi, Lucian Vlad, Radu Dimofte si Nicolae Badea fiind cei trei actionari ai companiei.

Astfel, Sphera Franchise Group S.A este cel mai mare grup de restaurante din Romania. KFC numara in Romania 63 de restaurante. Pizza Hut a intrat in 1994 pe piata din Romania, odata cu deschiderea primei locatii din Calea Dorobantilor, iar acum detine 21 de restaurante la nivel de retea.

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizeaza produse numai la pachet si prin livrare. Brandul a intrat pe piata romaneasca la finalul lui 2007, odata cu deschiderea primei locatii in zona Vitan din Bucuresti. Pizza Hut Delivery detine 12 unitati in Bucuresti si cate una in Brasov, Cluj si Popesti Leordeni.

Articole similare

Ad