Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

STB SA digitalizează toate centrele de vânzare

Societatea de Transport București (STB) SA transformă toate centrele de reîncărcare în puncte de vânzare cu funcționalități complete, prin modificări tehnice și informatice, extinzând și plata cu cardul bancar, prin dotarea acestora cu POS-uri. Scopul este asigurarea unei accesibilităţi sporite pentru călători.

Astfel, începând din 6 mai, la toate centrele de vânzare STB SA se pot emite și reîncărca toate tipurile de abonamente, inclusiv cele cu reduceri sau gratuități. Prin urmare, elevii, studenții și pensionarii vor putea achiziționa sau prelungi valabilitatea abonamentelor de la orice punct de vânzare STB SA.

„Prin acest demers oferim utilizatorilor STB SA confort și siguranță la plata titlurilor de călătorie cu cardul bancar, precum și un acces facil la achiziționarea acestora prin integrarea tuturor funcționalităților în întreaga rețea de comercializare a societății. Procesele de modernizare și digitalizare fac parte din direcțiile strategice de dezvoltare STB SA , toate eforturile fiind menite să crească calitatea serviciilor oferite călătorilor, precum și îmbunătățirea condițiilor de muncă pentru angajați”, a declarat Directorul General STB SA – Adrian Criț.

Plata titlurilor de călătorie se poate face și online pe site-ul STB SA – http://www.online.stbsa.ro, prin intermediul aplicației 24Pay sau prin SMS la 7458, disponibil în toate rețelele de telefonie mobilă.

Articole similare

Ad