Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Step One Spedition achizitioneaza 100 de camioane Actros

Step One Spedition, companie cu actionariat romanesc, si-a extins si si-a reinnoit partial flota prin achizitia a 100 de unitati Mercedes-Benz Actros, ajungand astfel la un parc auto de 160 de camioane.
Noile autocamioane comandate au fost configurate special pentru necesitatile serviciilor de transport interurban de marfuri si distributie nationala derulate de Step One, companie care aprovizioneaza cele mai mari lanturi de retail din Romania si activeaza in transportul de bunuri din mai multe segmente, precum FMCG, retail de constructii, etc. „Parteneriatul de lunga durata pe care il avem cu Step One Spedition si cu numeroase alte companii din Romania reprezinta un adevarat motiv de mandrie, dar si o responsabilitate in vederea eficientizarii activitatii de transport, tinand cont de specificul pietei, domeniile de aplicatie ale camioanelor, nevoile de service si cele de finantare. Ne bucura faptul ca Step One Spedition a ales in continuare Actros, cu Fleetboard si pachet de service Mercedes-Benz Complete, ce asigura  functionarea eficienta, dar si disponibilitatea ridicata a camioanelor", a declarat Valeriu Zaharia, Managing Director Truck & Bus Mercedes-Benz Romania.
 

Primele Actros au fost livrate catre Step One Spedition la inceputul lunii septembrie, in cadrul unei ceremonii oficiale, la care au participat atat reprezentantii companiei romanesti, cat si ai Mercedes-Benz Romania si Daimler AG. In cadrul evenimentului, desfasurat la fabrica de camioane din Wörth, Germania, a fost inmanata cheia onorifica si a fost pornit primul camion Actros din noua flota. „Inca de acum 6 ani, de cand am ales sa integram in flota Step One Spedition primele Actros, am stiut ca am facut o alegere buna. Camionul a inregistrat rezultate remarcabile din punct de vedere consum si fiabilitate si avem incredere in continuare in acest produs. In plus, am regasit in Mercedes-Benz un partener de incredere, care intelege exact ce presupune business-ul nostru si ne ofera flexibilitate si solutii personalizate pentru nevoile noastre. Comanda celor 100 de Actros plasata in acest an reprezinta un moment important pentru noi, marcand astfel o noua etapa in expansiunea companiei. Primele camioane comandate sunt intrate activ in flota si asteptam cu nerabdare livrarea completa a comenzii pana la finele anului", a adaugat Bogdan Dragomir, Administrator Step One Spedition. Pe langa achizitia camioanelor, compania romaneasca a optat pentru contractul de service Mercedes-Benz Complete pentru toate unitatile din flota sa. Pachetul acopera toate lucrarile de service ce pot interveni pe parcursului intregului ciclu de viata al camionului si este valabil in reteaua internationala de parteneri de service autorizati pentru camioane Mercedes-Benz. Step One Spedition are 100% capital romanesc si a fost infiintata in 2009, in Oltenita, oferind servicii de transport national si international de marfuri pe distante lungi si distributie. In cei aproape 10 ani de activitate, compania si-a extins constant flota de camioane si numarul de angajati, echipa numarand in prezent 300 de persoane, iar flota 160 de camioane.

Articole similare

Ad