Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

TACHOSCAN by INELO – Solutia inovatoare pentru gestionarea eficienta a datelor din tahografele digitale si cardurile conducatorilor auto, a pontajelor si a remuneratiei minime aferente detasarii

O solutie software indispensabila pentru companiile de transport, utilizată și de autoritatile de control din Romania si Europa

TachoScan – soft cu care veti mereu cu un pas inaintea autoritatilor datorita faptului ca  utilizeaza acelasi algoritm in analiza datelor ca si softul utilizat de ISCTR, de Politia Romana si de alte 51 de autoritati de control din Europa, fiind actualizat  la fiecare modificare legislativa. Foarte important, TachoScan este compatibil inclusiv cu tahografele G2V2.

In era digitalizarii continue a industriei de transport, gestionarea eficienta a datelor din tahografele digitale si a cardurilor soferilor profesionisti devine o prioritate pentru companiile ce isi desfasoara activitatea in acest domeniu.

TachoScan este mai mult decat un simplu software, fiind un partener de incredere pentru operatorii de transport care doresc sa isi gestioneze in mod eficient activitatea soferilor si a vehiculelor. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul Inelo: INELO SPRING PROMOTION – Control & analyze drivers’ working time

In conditiile presiunii tot mai mari pe respectarea reglementarilor legale referitoare la timpii de conducere si odihna, pe plata salariului minim aferent detasarii pentru timpul de lucru in afara tarii si pe pontajul solicitat de ITM, solutia TachoScan, dezvoltata de Inelo, reprezinta raspunsul inovator, eficient si rapid al acestor provocari legislative.

Cu TachoScan, companiile pot monitoriza in timp real activitatea soferilor, generand rapoarte precise si detaliate, ce ajuta la gestionarea eficienta a flotei si la evitarea amenzilor ce pot aparea in urma nerespectarii legislatiei in vigoare. Interfata intuitiva face ca acesta sa fie usor de utilizat de catre managerii de flota, oferind o experienta simpla si eficienta.

Noul modul inovator permite identificarea rapida si simpla a potentialelor manipulari, afisand 29 de avertismente grupate pe categorii.

Modulul de salarizare pe Comunitate – sprijin in respectarea Pachetului Mobilitate

Prin posibilitatea introducerii de operațiuni de încărcare și de descărcare, software-ul dezvoltat de Inelo determina automat sectiunile supuse platii (comerț încrucisat si cabotaj) si pe cele excluse (tranzit, transport bilateral si operatiuni suplimentare legate de transportul bilateral), calculand sumele datorate pentru munca într-o anumită țară.

Calcularea usoara a salariului șoferului se poate astfel cu doar două clicuri, folosind datele descărcate de pe cardul șoferului. In plus, se pot crea rapoarte de salariu pentru diferitele state europene, pe baza informatiilor privind trecerea frontierei, asa cum reies din aparatul tahograf și de pe cardul șoferului.

Obțineți acces la baza de date actualizată a nivelului salariului minim și a componentelor salariale pentru fiecare țară în parte! Bonus: asistenta tehnica si legislativa gratuita!

Oferta TachoScan include:

Dispozitive

Oferim dispozitive adaptate la noile cerințe ale UE pentru industria transporturilor, permițând companiilor să se concentreze asupra activității lor fără probleme inutile. TachoReader Combo este un cititor modern de carduri de șoferi 2 în 1, caracterizat printr-o operare simplă și o automatizare semnificativă.

Reprezentarea în România – pentru confortul dumneavoastră

Vă oferim asistenta tehnica si training în limba română  prin colaborarea directa cu reprezentantul nostru, dna Florentina Popteanu. Vă încurajăm să profitați de oportunitatea prezentării produselor noastre online sau la sediul firmei dumneavoastră.

Descoperiti cum TachoScan poate aduce beneficii semnificative si cum transforma gestionarea datelor din tahografe si carduri de conducator intr-o operatiune simpla si eficienta.

Despre Inelo

Suntem o companie europeană de top care, de peste 20 de ani, ce a castigat increderea  liderilor de pe piața transporturilor  cu un software de analiză și decontare a timpilor de conducere performant si adaptat in permanenta nevoilor de piata.. Am devenit partenerul de afaceri a peste 10.000 de companii de transport și logistică, reunind într-un singur loc produse și servicii care îi ajută pe clienții noștri să economisească timp și să-șioptimizeze procesele afacerii.

Suntem recunoscuti în Polonia și Uniunea Europeană pentru:

  • Consultanță pentru Comisia Europeană;
  • Membri ai CORTE;
  • Participare activă la întâlniri ale unor organizații precum TISPOL, ECR;
  • Cursuri de instruire pentru autoritatile de control.

Articole similare

Ad