Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

TCE Worldwide raspunde noilor cerinte de livrare door to door

In prima jumatate a acestui an, cea mai dinamica linie de business a TCE Holding a fost cea de servicii de curierat si cargo international -TCE Worldwide- care a demarat la sfarsitul lui 2010, ca urmare a cererii clientilor si a unei noi tendinte in transportul international de marfuri atat in Europa, cat si in lume: companiile autohtone care fac export au nevoie de un serviciu de livrare door to door de colete si paleti, cu plecari zilnice oriunde si mai ieftin decat transportul aerian.

Si persoanele fizice pot apela insa la acest serviciu daca vor sa trimita undeva in Europa un colet care sa ajunga direct la usa destinatarului.
In primul semestru din 2011, TCE Worldwide a ajuns la o cifra de afaceri de circa 400.000 de euro, iar pana la final de an se estimeaza un milion de euro. Aproape 90% din volumul de marfa a fost transportat pe roti, iar restul, aerian, primul mod fiind cu peste 60% mai ieftin, in conditiile unor standarde pe care Sorin Sofian, CEO TCE Holding, le apreciaza ca fiind apropiate.
Cele mai solicitate destinatii sunt in prezent Ungaria, Bulgaria, Austria, Germania, Italia, Marea Britanie si Republica Moldova, iar timpii de transport sunt de doua zile, de exemplu, pentru Budapesta, Chisinau sau Sofia, sau patru, in cazul Londrei. Sistemul european de transport pentru serviciul Worldwide este creat prin conectarea mai multor curieri locali la o retea internationala, iar provocarea a fost ca acestia sa livreze si colete, dar si paleti, asa cum declara reprezentantul TCE. In plus, de curand a devenit operational si serviciul de containere cu China, unde volumele sunt deja substantiale, dupa cum apreciaza Sorin Sofian.

Articole similare

Ad