Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

TGE atacă piața utilitarelor din România

După anul de debut pentru MAN TGE pe piața românească, importatorul MHS Truck & Bus Group așteaptă ca tranzacțiile și livrările importante să vină din 2021, mai ales că noua utilitară din portofoliul său este disponibilă într-o paletă generoasă de aplicații și la un preț competitiv

Gama MAN TGE, lansată anul trecut la nivel național, completează portofoliul MHS Truck & Bus Group cu autovehicule comerciale ușoare având masă maximă autorizată cuprinsă între 3 și 5,5 t. În total sunt 170 de modele constructive de bază, ce pot fi configurate atât pentru transportul de mărfuri generale, cât și pentru aplicații specializate din construcții, curierat rapid, transport de produse alimentare și non-alimentare, inclusiv cu temperatură și umiditate controlată, și transport de persoane. TGE este disponibil ca șasiu-cabină simplă sau dublă cu ampatament între 3.640 și 4.490 mm, cu 1+1 până la 6+1 locuri, van (cu un volum util cuprins între 9,9 și 18,4 m3) sau minibusuri de transport persoane cu o capacitate de la 8+1 până la 19+1 locuri. TGE vine cu motorizare cu puteri cuprinse între 102 și 177 CP, care beneficiază de tracțiune față, tracțiune spate și două tipuri de tracțiune integrală, precum și de două tipuri de cutii de viteze, manuală sau automată.

Modelul dispune de o multitudine de sisteme inovatoare de asistență activă și pasivă conform reglementărilor în vigoare, precum și de o gamă largă de opționale de ultimă generație, ce fac viața șoferului mult mai ușoară la volanul unui MAN TGE.

Service-ul este asigurat în atelierele MHS Truck Service, pregătite să facă față cerințelor clienților în cel mai scurt timp posibil. MAN TGE dispune de serviciul MAN Service24h, care este la dispoziția clienților în Europa 365 de zile pe an.

Stocul de utilitare constituit de importator este dinamic și totodată suficient pentru desfășurarea în condiții normale a procesului de vânzare, în același timp clienții având posibilitatea de a particulariza un autovehicul comercial ușor MAN TGE după cerințele activității lor.

TGE, disponibil și ca laborator medical mobil

Odată cu pandemia, MAN a adăugat în portofoliul de carosări posibile pentru TGE și pe aceea de laborator medical mobil pentru Covid. Vehiculul este echipat să preleveze și să efectueze teste rapide PCR la fața locului în puncte care sunt sau pot deveni focare de infecție, cum ar fi școli, companii private, instituții publice sau centre de bătrâni, contribuind astfel la depistarea situațiilor care pot deveni periculoase.

TGE asigură o mobilitate crescută pentru echipele de intervenție, dotările de ultimă generație, ce includ echipament de diagnoză pentru testele PCR Vivalytic de la Bosch Healthcare Solutions, oferind posibilitatea de a da rezultatele în maximum 39 de minute.

Laboratorul mobil este disponibil în două variante, cu ampatament standard și greutate maximă admisă de 3,5 t, sau în versiunea mai mare, de 5,5 t. Varianta scurtă este echipată cu 16 dispozitive de test Vivalytic, partenerul oficial al proiectului fiind Bosch. Prelevarea testelor se face în afara vehiculului, unde personal medical specializat se ocupă de pacienți.

Versiunea mai lungă permite prelevarea de teste și la interior, aceasta fiind dotată cu 8 dispozitive pentru analizarea testelor PCR. Vehiculul de testare Covid este echipat cu un motor turbo diesel de 2 l, care dezvoltă 177 CP. Opțional poate fi configurat cu tracțiune integrală și cu o cutie de viteze automată cu 8 trepte. Printre dotările standard se numără uși laterale culisante sau sistem de aer condiționat, iar opțional vehiculul poate fi dotat cu două zone de teste, un stand de lucru pe calculator, priză de putere de 220 V și un frigider pentru produse medicale. În plus, sistemul MAN TeleMatics facilitează accesul la internet.    

Articole similare