Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad

Tibbett isi eficientizeaza cursele

In platforma de langa centura Bucuresti, de 14.000 m2, din care 13.000 m2 sunt pentru depozitare si 1.000 m2 pentru spatii administrative, Tibbett ofera servicii logistice pentru Metro si Auchan.
Livrarile implica un numar mediu de 60 de camioane pe zi catre toate magazinele Auchan si Metro din tara. Pentru a nu se intoarce goale, unele camioane care livreaza marfa, preiau la intoarcere produse de la unii furnizori aflati in aceeasi zona, ale caror volume asigura o intoarcere a camionului cat mai rapida la platforma si care au deja marfa pe stoc.
 

Inainte de a fi incarcate, camioanele care ajung la platforma sunt verificate de personalul de aici daca pot fi sigilate, dar si daca in interior se ajunge la temperatura optima de transport. Incarcarea dureaza, in medie, doua ore, mai ales daca acelasi camion trebuie sa treaca pe la mai multe rampe.
Pentru a-si pastra prospetimea, la fructe si legume, atat in interiorul depozitului, cat si pe timpul transportului trebuie sa se pastreze circularea aerului. Astfel, acestea sunt infoliate mai putin decat alte tipuri de marfuri si sunt asigurate cu chingi.
La ajungerea la magazine, camioanele care pleaca de la platforma au prioritate la descarcare in fata celor ale furnizorilor.
Mai multe detalii puteti gasi in numarul urmator al revistei Logistica.

Articole similare

Ad