Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

TimoCom 2 in 1: bursa de transport si de logistica

Chiar si in contextul crizei, activitatea TimoCom s-a dezvoltat foarte bine in ultimul an, asa cum au precizat reprezentantii sai cu ocazia IAA Hanovra. Compania germana este prezenta pe majoritatea pietelor europene si, mai ales in Romania, de la inceputul lui 2012 a fost inregistrata o crestere importanta a activitatii gratie ridicarii interdictiei de cabotaj pentru firmele de transport. Astfel, tara noastra a ajuns in top cinci in ceea ce priveste rata de crestere a activitatii TimoCom.

Accesarea bursei TimoCom se face prin plata unei taxe lunare de 129,9 euro, care permite conectarea a trei utilizatori, pentru fiecare utilizator suplimentar fiind perceputa o taxa modica de 5 euro. In comparatie cu septembrie 2011, numarul utilizatorilor a crescut acum cu 7%, depasind 100.000 de utilizatori.
Serviciile oferite au fost completate permanent, iar acum TimoCom s-a extins de la segmentul de transport si la cel de logistica, prin deschiderea unei burse a spatiilor de depozitare. Iar reactia din partea pietei de profil a fost prompta, intrucat in numai trei zile de la inaugurare au fost postate …

Articole similare