Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

TIP Trailer continuă să susțină digitalizarea transportului

TIP Trailer Services a testat trei ani o soluție proprie de monitorizare prin GPS și în 2021 a montat-o pe primele 1.500 de semiremorci în toate Europa, inclusiv în România, în diverse variante, pornind de la cea de bază, care oferă informații despre poziția vehiculelor, până la cea complexă, ce include senzori pentru uși, închideri speciale pentru marfa de mare valoare și monitorizarea temperaturii din spațiul de încărcare, în cazul frigorificelor.

Compania continuă să folosească soluția proprie de monitorizare a stării tehnice și a aspectului semiremorcilor, care permite trimiterea de fotografii cu acestea la momentul predării sau ori de câte ori vrea clientul – primele cinci poze sunt gratuite, iar pentru următoarele se plătește o taxă lunară modică. Este o soluție foarte utilă nu doar pentru TIP, ci și pentru clienți, deoarece permite urmărirea foarte ușoară a daunalităților, astfel că ea echipează mai mult de jumătate din flota din România.

„Suntem angajați în schimbarea continuă și profundă a industriei, susținem digitalizarea ei pentru a ușura cât mai mult munca tuturor clienților. Sperăm ca în 2022-2023 să putem lansa și alte produse interesante pentru monitorizarea preventiva a mentenanței semiremorcilor și camioanelor, testate acum în Marea Britanie“, declară directorul de vânzări Oana Andrei.

Articole similare

Ad