Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

TMHE isi innoieste gamele de electrostivuitoare si stacker-e


Toyota Material Handling Europe (TMHE) a lansat noul electrostivuitor Toyota Traigo 48, care livreaza cea mai buna eficienta energetica, fiind ideal pentru operatiuni intensive.
Echipamentul beneficiaza de o noua servodirectie electrica, corelata cu viteza de deplasare, pentru un control precis in viraje. In plus, ofera control precis in rampe si pozitionare exacta, cu sau fara sarcina.
Modelele cu trei roti sunt acum disponibile cu capacitati nominale cuprinse intre 1,5 si 2 t, fiind usor de manevrat in spatii inguste.
 

Modelele cu patru roti, disponibile de la 1,6 la 2 t, pot face fata operatiilor intensive la interior sau exterior si au acum unghi de viraj imbunatatit. Aceste stivuitoare versatile pot accesa toate zonele, oferind performante excelente pentru aplicatiile de manipulat marfa. Sunt dotate cu sistemul unic Toyota System of Active Stability (SAS) si motoare Toyota AC pentru imbunatatirea sigurantei si a productivitatii.
Gama stivuitoarelor de 48-volti se remarca prin consum redus de energie si performante ridicate. Toate modele sunt disponibile optional si cu baterii Li’ion, ceea ce permit o reincarcare rapida in orice moment. Sistemul inovator de gestionare a bateriilor elimina necesitatea schimbarii acestora in aplicatiile cu mai multe schimburi.
Tot anul acesta, TMHE a prezentat si-a innoit gama de transpalete electrice cu platforma pentru stacking. BT Staxio P include 11 modele, cu sarcini nominale de la 1,2 la 2 t, care pot opera pana la inaltimi de maximum 6 m si se pot deplasa cu 10 km/ora, pentru manipulare rapida a sarcinilor. Siguranta este imbunatatita prin conceptul Totalview, ce permite vizibilitate excelenta prin catarg asupra varfurilor furcilor, dar si la orice inaltime de ridicare.
Pentru transportul la orizontala si stacking in aplicatii intensive, gama BT Staxio SPE include modelele SPE 120/140/160/200 cu brate suport fixe – pentru manipularea paletilor cu laturi deschise, modelele SPE 120L/140L/160L/200L cu brate suport elevabile – pentru operarea pe suprafete inegale sau manipularea a doi paleti simultan, versiunea SPE 140S cu brate suport departate – pentru paleti de diferite dimensiuni si modelele dedicate pentru dublu stacking SPE200DN/200D cu sasiu ingust – pentru aplicatii intensive de incarcare/descarcare.
In acelasi timp, gama BT Staxio W a fost extinsa cu sapte modele. Noua serie de transpalete electrice SWE cu operator pedestru pentru aplicatii intense include modelele 1,40, 1,45, 1,6 si 2 t, ce ofera aceleasi avantaje in termeni de productivitate, fiabilitate, siguranta si ergonomie ca noile versiuni cu platforma. Ambele game noi sunt disponibile si in variante pentru depozite frigorifice.

Articole similare

Ad