AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

TMT International, învingător la Trailer Innovation, categoria Caroserie

Competiția Trailer Innovation și-a desemnat câștigătorii, iar la categoria Caroserie el este TMT International, care a participat cu Containerul din oțel de 45′ cu Podea Culisantă. Acesta face ca transportul de materiale vrac să nu mai necesite echipamente externe de ridicare sau de basculare, ci să se acționeze pur și simplu, din autotractor, podeaua mobilă. Asfel se răspunde la două cerințe importante venite din partea clienților: transportul bunurilor se face ușor, se reduc costurile și se folosesc mijloace intermodale, iar încărcarea/descărcarea containerului se face simplu și mai rapid decât prin alte metode, deci rezultă și de aici o reducere de costuri.

Datorită folosirii unui oțel de înaltă rezistență, dar ușor, greutatea proprie a containerului este de 7.100 kg, iar prețul este competitiv datorită liniilor de producție foarte tehnologizate. Containerul are 89 mc și capacitate de 33 de europaleți, este certificat XL, dispune de mecanism de cuplare Hupac pentru calea ferată și este omologat pentru o capacitate maximă de 29.500 kg, fiind o soluție bună pentru orice tip de bunuri care se pot transporta de obicei cu semiremorci cu podea mobilă. Iar garanția anticoroziune este de cinci ani, deoarece containerului a fost testat conform unor reglementări foarte stricte valabile în SUA pentru transportul pe calea ferată, pe mare și pe autostradă.

Pe podium la categoria Caroserie s-au mai aflat Xbond, care a înscris în competiție cutia mobilă din oțel XB1212, Contle Oy, cu un dispozitiv de ridicare a containerelor

Articole similare

Ad