Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement

Toyota ProAce City, disponibila spre vanzare la inceputul lui 2020

Toyota isi intareste pozitia pe piata de vehicule comerciale usoare si lanseaza ProAce City, un model dezvoltat in colaborare cu grupul PSA, ce va ajunge in showroom-uri la inceputul anului viitor.
ProAce City se alatura astfel gamei ProAce, gama medium duty a Toyota, lansata in 2016, si legendarului Hilux, care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Vanul de dimensiuni compacte este prezentat in doua variante de lungimi de caroserie – 4,4 m si 4,7 m, ambele in versiune furgon sau furgon cu pereti vitrati, in timp ce varianta cu ampatament lung este prezentata ca un mixt intre cele doua. De asemenea, versiunea pentru pasageri este disponibila cu cinci sau sapte locuri, atat cu ampatament scurt, cat si cu ampatament lung.

Propulsoarele lui ProAce City ofera intre 75 si 130 CP si pot fi cuplate la o transmisie manuala de cinci sau sase trepte, alaturi de o versiune automata cu opt rapoarte. In ceea ce priveste capacitatea de incarcare, producatorul spune ca noul model are un maximum de volum de 3,3 m3, in cazul versiunii cu ampatament scurt, si 4,3 m3, pentru varianta cu lungime de 4,7 m cu optiunea Smart Cargo activa. Pentru cei care au nevoie de sarcini si mai mari, vanul poate tracta remorci de pana la 1,5 tone.

Articole similare

Ad