Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Trainingul face diferenta

Stefan Ionita si Daniel Dima, ambii angajati ai Toyota Material Handling Romania, dar care lucreaza zi de zi in depozitul Coca-Cola din Capitala, sunt castigatorii primei editii a Best Forklift Driver, un concurs dedicat stivuitoristilor profesionisti initiat de organizatorul TransLogistica la mijlocul lui octombrie la Romexpo. Experienta de zi cu zi pe stivuitoarele Toyota pe care au concurat si trainingul efectuat si-au spus cuvantul, prestatia lor fiind precisa, relaxata, fara ezitare.
 

Viteza nu a fost chiar punctul lor forte, la acest capitol exceland ocupantul locului al treilea, tanarul Eugen Marius Notar, angajat al Pallet-Express, firma pentru care activitatea principala consta din descarcari si incarcari foarte rapide, in centrul de cross-dock al companiei de la Sibiu.

La startul concursului s-au aliniat sase stivuitoristi, angajati ai unor firme de logistica (Delamode Romania, Wim Bosman, Pallet-Express, Mega Image si Delfinul Trans CAEM), la care s-au adaugat trei de la Toyota si Still, care au sustinut competitia nu numai cu participanti, ci si cu echipamente. Delfinul Trans CAEM a inscris singura doamna din concurs, Elena Avram, care s-a clasat pe locul al patrulea conform aprecierilor celor sase membri ai juriului, alcatuit dintr-un reprezentant al organizatorilor, un trainer de la scoala de formare Calificari Deserventi, responsabilii de training al angajatilor de la H.Essers si depozitul Coca-Cola din Ploiesti si presa de specialitate.
Participanta de la Delfinul Trans CAEM a concurat pe echipamentul Daewoo cu o varsta la fel de venerabila ca si a ei, insa usor „renovat” inainte de competitie.
In rest, stivuitoarele folosite in concurs au fost asigurate de trei producatori consacrati, Jungheinrich, Still si Toyota, care au adus atat echipamente electrice, cat si diesel, pe gaz si hibride.
Concursul a constat din trei probe contra cronometru: …

Articole similare

Ad
Ad