Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Transics, Idem si Krone isi dau mana

Daca managementul camioanelor si telematica au fost principalele puncte de focus in trecut, din ce in ce mai multe companii de transport si logistica inteleg acum ca o importanta egala o are si managementul profesional al trailerelor. Obtinerea informatiilor in timp real referitoare la locatie, ruta, mod de utilizare, date tehnice si starea incarcaturii favorizeaza o planificare optima a flotei si utilizarea in mod eficient a trailerelor.

In urma unui acord incheiat intre Transics, jucator de pe piata de telematica high-end, si Idem Transport Solutions, pionier pe piata telematicii low-end pentru trailere, cele doua companii raspund acum acestei nevoi, oferind firmelor europene de transport si logistica sisteme de monitorizare pentru trailere adaptate nevoilor specifice. Prin acest acord, Transics devine partenerul comercial preferat pentru solutiile de telematica high-end pentru trailere de la Idem, care va comercializa solutiile de telematica low-end pentru trailere de la Transics. Parteneriatul e sustinut de Krone, care integreaza si asambleaza solutiile telematice pentru trailere de la Idem pentru produsele sale, sub numele de Krone T-Control. Potrivit lui Gero Schulze Isfort, managing director al departamentului de vanzari si marketing Krone, obiectivul companiei este dezvoltarea celor mai avansate produse din punct de vedere tehnologic.
Krone va comercializa solutiile Idem montate din fabrica pe trailere si prin pachete de consolidare si va recunoaste Transics drept partenerul ideal pentru Idem in segmentul pieselor de schimb.

Articole similare