Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Translogistica pregătește a doua ediție

În perioada 19-21 septembrie, sediul central al Complexului Romexpo din București va găzdui unul dintre cele mai importante evenimente din domeniul transportului și logisticii din România – Expoziția TransLogistica România. Acest eveniment atrage în fiecare an atenția unui număr mare de participanți și vizitatori din întreaga țară și din străinătate.

În cadrul evenimentul vor fi prezenți diverși profesioniști și companii din industria transportului și logisticii, unde se va oferi platforma ideală pentru prezentarea produselor, serviciilor și soluțiilor inovatoare. Această expoziție reprezintă un punct de întâlnire strategic pentru specialiștii din domeniu, unde se pot discuta și dezvolta idei, parteneriate și afaceri.

Evenimentul oferă o perspectivă cuprinzătoare asupra ultimelor tendințe și inovații din sector, permițând astfel profesioniștilor să fie la curent cu cele mai noi tehnologii și soluții dezvoltate în domeniu. Participanții au oportunitatea de a explora cele mai recente produse și servicii, de a lua contact cu furnizorii de top și de a învăța de la experți recunoscuți.

Companiile care deja au confirmat participarea la expoziția TransLogistica România demonstrează diversitatea și importanța acestui eveniment. Printre acestea se numără nume renumite precum GFR, Ep-rail, Wascosa, Compass-logistics, Jungheinrich, Marvicon, Europrim, VTG, DP World, Tolga Logistics, Rofersped, TimoCom, Ev-connect, Asta Adria, Tirrier, TVM Transport&Logistics, Move Expert, Tempus Trans, Web-sat și multe altele. Aceste companii aduc cu ele cele mai avansate tehnologii, echipamente și soluții în domeniul transportului și logisticii, contribuind astfel la creșterea competitivității și eficienței industriei din România.

Un aspect demn de menționat este colaborarea strânsă a expoziției TransLogistica România cu Uniunea Societăților de Expediții din România (USER). Această colaborare strategică asigură organizarea unui program complet și relevant pentru sala de conferințe, care oferă participanților oportunitatea de a lua parte la prezentări și dezbateri care fac referire directă la cele mai importante aspecte ale domeniului transportului și logisticii.

Invităm toate companiile din domeniul transportului și logisticii să participe la Expoziția TransLogistica România, indiferent de mărimea și natura afacerii lor. Fie că sunteți o companie de transport rutier, feroviar, maritim sau aerian, un furnizor de servicii logistice sau un dezvoltator de soluții tehnologice, această expoziție vă oferă o platformă deosebită pentru a vă prezenta și promova activitatea în fața unei audiențe selecte de profesioniști din industrie.

Dacă sunteți în căutarea soluțiilor optime pentru gestionarea lanțului de aprovizionare, optimizarea operațiunilor logistice sau îmbunătățirea eficienței transportului, TransLogistica România vă oferă ocazia de a descoperi cele mai recente tendințe și soluții dezvoltate în acest domeniu. Expoziția TransLogistica România reprezintă o oportunitate unică de networking, schimb de idei și colaborare cu profesioniști din industrie. Vă încurajăm să vă alăturați acestui eveniment de marcă și să vă bucurați de toate avantajele oferite de această platformă deosebită. Vă așteptăm la sediul central al Complexului Romexpo în perioada 19-21 septembrie. Nu ratați șansa de a face parte dintr-o comunitate vibrantă și inovatoare care contribuie la dezvoltarea și evoluția industriei transportului și logisticii din România.

Articole similare

Ad