Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Transmiteti-ne problemele/sugestiile dvs. privind recuperarea accizei!

Recuperarea accizei suplimentare la carburant, introdusa de la 1 aprilie a.c., a reprezentat unul dintre subiectele de interes dezbatute in cadrul conferintei de transport persoane organizata de revista Tranzit la Sibiu, pe 12 si 13 septembrie a.c.
Conditiile de rambursare a 4 centi/l din acciza, precum si procedura stabilita prin HG 537/2014, are in practica numeroase hibe, semnalate in nenumarate randuri de transportatori.

Prin intermediul Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei, Dragos Anastasiu, presedintele grupului Eurolines, a atras atentia asupra disfunctionalitatilor in recuperarea accizei in cadrul unei intalniri avute cu primul ministru Victor Ponta. Prezent la conferinta Tranzit, Anastasiu i-a invitat pe transportatori, dar si pe reprezentantii asociatiilor de profil, sa ii comunice eventualele probleme sau sugestii cat mai curand, pentru a putea fi transmise Ministerului de Finnate si puse pe lista subiectelor de discutie de la urmatoarea intalnire cu premierul pe aceasta tema, ce va avea loc in 7 octombrie a.c.
Eventualele solicitari pot fi transmise si la redactia Tranzit, iar noi le vom trimite mai departe.

Articole similare

Ad