Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Transporeon: Analizele privind evolutia transportului european de marfa sunt disponibile gratuit

Transporeon ofera factorilor de decizie din logistica, afaceri si administratie informatii suplimentare despre piata, astfel incat sa poata lua cele mai bune decizii posibile in aceasta situatie economica dificila. Pentru a sprijini managerii de logistica in mentinerea lanturilor de aprovizionare la nivel mondial, Transporeon a infiintat un portal de informatii pe site-ul sau, privind efectele Covid-19 asupra economiei, transportului de marfuri si logisticii, portal actualizat periodic. De asemenea, pe site-ul partenerului Sixfold, Transporeon ofera informatii despre timpii de asteptare la frontiera pentru camioanele din Europa.
Apoi, in cooperare cu Tim Consult, monitorul de piata a transporturilor (TMM), care anterior era supus unei taxe, va fi accesibil gratuit tuturor utilizatorilor, iar graficele afisate in TMM vor fi actualizate la fiecare 14 zile, in loc de fiecare luna. "Anterior, doar cateva diagrame erau disponibile gratuit. Acum, facem si analize premium privind preturile si capacitatea de transport din sectoare si tari individuale, care vor fi disponibile gratuit cel putin pana la sfarsitul lunii mai. Oferta se adreseaza nu numai managerilor de logistica, ci si factorilor de decizie din afaceri, administratie si politica", spune Oliver Kahrs, directorul Tim Consult, exemplificand pe relatia Germania-Italia, unde observam o crestere de 27,8% a pretului de transport, in martie 2020, comparativ cu martie 2019, si de 12,8%, comparativ cu februarie 2020. De asemenea, capacitatea de transport pe aceasta relatie a scazut in martie cu 53,3%, comparativ cu martie 2019, si cu 37,7%, fata de februarie 2020. 
Analizele TMM sunt generate de peste 1,8 milioane de comenzi de marfa, procesate anual pe piata spot a Transporeon. "Dorim sa ne sprijinim clientii si sa contribuim la functionarea in continuare a lanturilor de aprovizionare in timpul acestei situatii tensionate", explica Stephan Sieber, CEO Transporeon.

Articole similare

Ad