AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad

Transport impresionant, de 1.600 t, folosind trailere Cometto

Operatorul italian Fagioli a transportat patru proiectile industriale de 80 m lungime și de greutăți diferite (două de câte 350 t și două de câte 460 t) din Italia în Croația folosind trailere modulare autopropulsate SPMT de la Cometto și, pentru încărcarea pe o barjă dedicată, trailere autopropulsate MSPE 40T tot de la Cometto.

Transportul celor patru proiectile prin port a fost spectaculos. Cele două de 350 t au fost încărcate pe o configurație cu 12+12 axe așezate unele lângă altele, iar cele două de 460 t, pe 28 de axe în configurație deschisă cu suporturi, compusă dintr-un convoi frontal cu 6+6 axe unele lângă altele și un convoi spate cu 8+8 axe unele lângă altele.

Datorită posibilității de a manevra foarte precis și meticulos trailerele, specialiștii Fagioli au încărcat cele patru proiectile pe barja care le-a transportat spre Croația.

Pe drum a existat și o urcare abruptă care a impus studierea celei mai bune metode pentru a face față zonelor înguste. După transportul cu barja proiectilele au fost depozitate cu succes în locașuri dedicate, mutate astfel în incinta clientului și instalate cu ajutorul unui sistem de ridicare.

Articole similare

Ad