Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Transportatorii din sectorul auto sunt cei mai expusi

Aproapte toate fabricile de masini si-au inchis momentan portile, in primul rand pentru a limita propagarea coronavirusului, iar in al doilea rand pentru ca o productie sustinuta ar fi dus la cresterea stocurilor avand in vedere faptul ca, potrivit statisticilor ACEA, vanzarilesunt in scadere. Pana recent, Pitestiul a fost un Silicon Valley pentru transportatori, majoritatea transportand vehicule sau piese si componente pentru platforma Dacia de la Mioveni.
Firma pitesteana Geniad Interexpres opereaza o flota de 25 de camioane, din care 22 sunt deja acasa, iar trei sunt pe drum spre tara si cel mai „probabil vor ramane trase pe dreapta pana trece toata nebunia asta“, a explicat Florentin Campaneanu, reprezentantul companiei. Aceasta transporta marfuri pentru industria auto si deja nu mai are curse.
Termenele de plata erau de 30-45 de zile, dar deja au primit solicitari pentru prelungirea la 90 de zile chiar si de la cei mai buni platitori.
Vehiculele sunt achizitionate cu credit banacar si firma a avut discutii cu institutia de finantare, dupa cum spune Florentin Campaneanu, insa acum masurile de suspendare a ratelor pentru noua luni vin ca o gura de oxigen.

Articole similare

Ad