Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Transpotec Logitec 2019: „Drumul catre progres continua”

Verona, 21-24 februarie 2019
Transpotec Logitec, cel mai mare eveniment de transport si logistica din Italia, isi va deschide portile pe 21 februarie a.c. la Verona. Cele mai noi vehicule, produse si servicii destinate pietei europene, prezentate in cinci pavilioane si zone exterioare, vor putea fi vizionate si testate pe durata celor patru zile de expozitie. In paralel, vor fi organizate seminarii si dezbateri pe subiecte de interes, cum ar fi evolutia pietei de transport la nivel international si posibilele scenarii, in contextul eficientei energetice, obtinerii unui consum optimizat si mentinerii sigurantei in contextul digitalizarii.
 

Flota de transport din Italia este cea mai veche din Europa – potrivit reprezentantilor Fiera Milano, organizatorul Transpotec Logitec – avand o varsta medie de 13,5 ani. Cu toate acestea, se vad semne de imbunatatire, in conditiile in care inmatricularile de vehicule comerciale peste 3,5 t au crescut in 2018 cu 5,2% fata de anul precedent. Separat, si segmentul de vehicule grele (peste 16 t) a fost pe plus, cu 4,8%.
Toti producatorii de camioane au anuntat noutati, iar pe segmentul remorcilor si semiremorcilor oferta va fi foarte diversificata, dovada ca hala 11 va fi dedicata solutiilor de temperatura controlata. Sectorul Aftermarket Village va fi reuni furnizorii de produse si servicii de intretinere, in hala 9 urmand sa fie amenajata si o zona pentru intalniri de afaceri.
Federatia Italiana a Transportatorilor (FIAP), impreuna cu Asociatia Italiana de Logistica (ALIS) vor participa la organizarea evenimentelor si dezbaterilor pe domeniul logistic.
Nu in ultimul rand, 2.000 mp vor fi alocati expunerii de vehicule second-hand, in cadrul „Piazza dell’Usato“.

Articole similare

Ad