Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Tranzit desemneaza cei mai eficienţi operatori de logistică din România

Pe 8 octombrie revista tranzit logistică organizează Gala de premiere a celor mai eficienți operatori de logistică din România pe baza rezultatelor obţinute la finalul lui 2019. Între finaliștii luați în considerare pentru această competiție se numără: Aquila Part Prod Com, Ceva Logistics, DSV Solutions, GebruderWeiss, Gefco Romania, H.Essers Logistics, Kuehne + Nagel, KLG Europe, Schenker Logistics Romania, Transmec Ro și Yusen Logistics.

Criteriile avute în vedere pentru întocmirea clasamentului sunt atât parametrii financiari – cifra de afaceri, profitul, nivelul activelor și gradul de îndatorare cu care au încheiat 2019, corelate însă și cu cifrele obținute în ultimii patru ani –  cât și diferite alte criterii de eficiență precum cifra de afaceri și profitul obținute raportate la numărul de angajați sau la suprafața de depozitare aflată în operare.

Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul ceremoniei de premiere care va fi organizată pe 8 octombrie la București, la care vor fi prezenţi reprezentanţii firmelor nominalizate şi alţi operatori aflaţi în continuarea clasamentului de eficienţă întocmit de revista Tranzit.

Evenimentul de premiere va fi transmis live pe paginile de LinkedIn si FaceBook ale revistei Tranzit. De asemenea, o parte din prezentările și dezbaterile legate de provocările actuale ale pieței de expediții și logistică programate înaintea ceremoniei de premiere, vor fi transmise şi online.

Articole similare

Ad