Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad

Trimble colaboreaza cu cinci dintre cei mai mari zece producatori mondiali de utilaje

Trimble anunta realizarea unor noi parteneriate internationale importante, care presupun dotarea din fabrica a unor utilaje Volvo, Doosan Infracore si Hyundai Heavy Industries cu kituri de preechipare pentru instalarea ulterioara de sisteme Trimble de ghidare automata a utilajelor. La acestea se adauga parteneriatele deja existente cu Caterpillar si Liebherr, astfel ca Trimble colaboreaza strans cu cinci dintre cei mai mari zece producatori mondiali din domeniu.
 

Trimble este o companie recunoscuta la nivel mondial pentru produse de geolocatie, dezvoltand tehnologii GPS, laser si optice, dar si aplicatii soft si solutii de transmisie wireless. Cu ajutorul datelor generate de produsele Trimble se pot colecta, gestiona si analiza informatii complexe ce imbunatatesc calitatea lucrarilor si preiau o parte din sarcinile operatorilor, crescand productivitatea.
Suita de produse GCS900 cuprinde sisteme de control al utilajelor pentru terasamente, care fac ca suprafetele proiectate, pantele si aliniamentele sa fie accesibile operatorilor, in timp real, pe ecranele din interiorul cabinelor. Utilizand tehnologie prin satelit sau cu statie totala robotizata (UTS) pentru sisteme 3D si tehnologie laser sau sonica pentru sisteme 2D, acestea ofera o pozitionare automata si precisa a lamelor sau a cupelor utilajelor.
In Romania, produsele Trimble sunt comercializate de SITECH Romania Construction Technology, companie infiintata in 2013, care ofera si training personalizat, instalare, servicii si suport tehnic pentru toate produsele Trimble dedicate lucrarilor de constructii.

Articole similare

Ad